Zaterdag Kinderdag Winter Love Festival

Zaterdag Kinderdag Winter Love Festival

Winter♥Festival
Beleef de magie van de winter bij GroenRijk Tilburg!
Lifestyle inspiratie – Lekker eten & drinken – Creatieve workshops – Feel Good Entertainment

 

GroenRijk Tilburg trakteert op gratis Winter Love Festival

Op 3, 5 en 6 november kun je bij GroenRijk Tilburg komen genieten van het Winter Love Festival. Dit is een gratis evenement waarbij je heerlijk kunt genieten van lekker eten en drinken, muzikale optredens, creatieve workshops en natuurlijk de gezellige kerstsfeer van onze Christmas Area.

Vanaf het moment dat je ons tuincentrum binnenloopt kan het feest beginnen. De kerstversieringen lachen je toe en de lekkere hapjes en drankjes zijn in overvloed aanwezig. Er zijn tal van activiteiten en workshops georganiseerd voor zowel jong en oud. Een ideaal uitstapje voor het hele gezin dus!

De prachtige festivalarea’s die te vinden zijn in ons tuincentrum worden opgeluisterd door verschillende muzikale optredens, trenddemonstraties, workshops, kinderactiviteiten (o.a. schminken en koksmutsen versieren) en natuurlijk tal van eetgelegenheden waaronder een Broodje Unox, bubbelwafels, warme chocomel en natuurlijk Glühwein!

Feestelijke opening Winter Love Festival 4 november

Dit jaar telt het Winter Love Festival maar liefst drie dagen vol met kerstinspiratie. Het festival wordt feestelijk geopend op donderdagavond 3 november om 18:30 uur. Komt dat zien, komt dat zien! Want we hebben een super gezellig kerstprogramma voor jullie in petto. Na de gezamenlijke aftrap bij de ingang wordt je tijdens de wandeling naar de kerstshow getrakteerd op een hapje, drankje en live entertainment. In de Proeftuin kun je komen genieten van live optredens. En jawel hoor, iedereen mag meezingen. De kassa's blijven open tot maar liefst 21:00 uur! De kerstshow is vervolgens nog tot het einde van het jaar te bezoeken.

Programma 5 en 6 november

Jouw festivalreis begint al op de parkeerplaats van GroenRijk! Hier kun je verse marshmallows roosteren bij een gezellig vuurtje. Bij de ingang word je hartelijk welkom geheten bij het festival infopunt, daar krijg je alles te horen over het programma. Wandel daarna verder naar ons festival atelier en schuif aan bij een van de vele creatieve workshops (knutsel bijvoorbeeld een eigen kerstboom!), laat je betoveren door onze sprookjesachtige theaterspot, geniet van toffe optredens, laat je smakelijk verrassen door de chefs van de Proeftuin en doe inspiratie op tijdens de groene workshops op het trendstage. Check ons programma voor een overzicht van alle (kinder)activiteiten!

 

Gratis workshops (aanmelden niet nodig!)

In het Do-it-yourself atelier maak je onder begeleiding van professionele workshopleiders de mooiste kerstboom (6 en 7 november) of decoreer je eigen koksmuts! Leuk om in je eigen huis neer te zetten, maar ook allerschattigst om cadeau te geven natuurlijk! Natuurlijk mogen de ouders ook mee knutselen!

Festival Foodcorner

Natuurlijk hebben we ook aan een winters snackje gedacht. In de Festival Foodcorner serveren we diverse festival specials. Bij onze foodtruck koop je warme poffertjes voor slechts €1! En voor de kinderen is er gratis warme chocomel. Zin in een bakje koffie tussen het shoppen door? Dat kan op ons sfeervolle terras. Je kunt er ook terecht voor ontbijt, lunch, borrel of een take away festivalsnack. Voor klantenkaarthouders hebben wij een speciale aanbieding: koffie met appelgebak voor slechts €2,50! Check onze website voor een overzicht van de Proeftuin aanbiedingen.

Kerstinspiratie

GroenRijk Tilburg goes Xmas! Kerstshow bezoeken? Ook zo gek op alles wat met kerst te maken heeft? Kom dan naar onze kerstshow in het “Christmas Experience Centre”. Natuurlijk zet je in de kerstperiode een mooie kerstboom vol met lampjes en kerstballen op. Maar er zijn nog zoveel meer sfeervolle opties. Kom naar de kerstshow van GroenRijk Tilburg om de nieuwste trends te spotten.

En vergeet niet aan ons prijzenrad op de trendafdeling te draaien, want wie weet win jij wel een hele leuke kerstprijs.

Nieuw! Trendstage

Breng een bezoekje aan het Winter Love trendstage. Een aanrader voor de liefhebbers van green lifestyle en interieur. Met een supertof programma bestaande uit groene workshops als een plukboeket samenstellen. En wil je weten welke planten op dit moment helemaal hip en happening zijn? Vraag onze medewerkers om trendadvies. 

 

Datum:
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet