Moederdag acties

Moederdag acties

Moederdag tips & acties:

Wil jij, jouw moeder ook verrassen op 9 mei met een lief cadeautje? Dan hebben wij een aantal mooi tips voor je op een rijtje!

Bloemenvaasje - € 20,-

Een bloemetje geven voor moederdag standaard? Deze zeker niet! Verras jouw lieve moeder op 9 mei met dit leuke cadeau. Een gepersonaliseerd bloemenvaasje met kunstbloemen € 20,- Hier heeft je moeder dus héél lang plezier van en het mooie is dat jij het kunt personaliseren. Zo heb je de keuze uit:

- 5 kleuren bloemen
- 5 stekers
- 2 kaartjes

 Kom langs op onze trend afdeling en onze specialistes helpen je graag iets moois te maken! Of bestel alvast via [email protected] of 0134550860.

Huisgeuren & geurkaarsen

Jouw moeder gaat de geuren van Yankee Candle en Woodwick zeker waarderen! Deze heerlijke luxe kaarsen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende geuren. Er zit zeker een lekkere geur voor je moeder bij. De geuren van de maand van deze twee merken zijn zelfs extra voordelig. Kom je ook langs om deze heerlijke geuren te ruiken?

Lampe Berger

De Lampe Berger geuren mogen natuurlijk niet ontbreken in onze tiplijst! Heeft je moeder al een favoriete huisgeur van Lampe Berger? Dan kun je natuurlijk niet missen met een navulling van haar meest geliefde huisgeur. Heeft ze nog geen brander? Dan hebben we twee mooie branders als tip! De Senso brander met de Fleurs de musk geur en de Black Crystal brander met de geur delicate white musk.Of kies zelf een lekkere geur uit ons brede assortiment.

Scentchips 2 acties:

De razendpopulaire Scentchips hebben ook twee speciale Moederdagacties! En het mooie aan deze acties is, dat de combinaties eindeloos zijn. Met de scentchips kun jij telkens weer een scentchip aanvullen als de brander leeg is, zo gaat de geur lekker lang mee!

- Cadeau tasje brander + doosje M met 13 chips - € 11,95
- Brander + olie 500 ml - € 29,95
 

 

 

  

  
 

  

 

Data: , , , , , , , , , en
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg