Zena Trophy vuurwerkfestival

Zena Trophy vuurwerkfestival

Reis jij mee met de gezelligste busreis naar de Zena Trophy? Voor slechts € 19,95 brengen wij je naar het grootste vuurwerk evenement van Noord-Europa inclusief een hapje en een drankje.

Maar dat niet alleen: koop je nu je bus voucher dan krijg je bij aankoop van € 50,- aan vuurwerk bij GroenRijk Tilburg de transferprijs terug in EXTRA vuurwerk t.w.v. € 19,95!

Zena Trophy 2019

Duitsland voor een 3de keer op z’n kop! Tijdens de Zena Trophy mogen vuurwerkenthousiasten zich op een verantwoorde manier uitleven. We starten de dag met een Daylight show waar we alles uit de kast zullen halen met rook gerelateerde producten. Gevolgd is een exclusieve Nocturna de Valencia, een waar Spaans vuurwerkspektakel waarin kleuren en knallen niet zullen ontbreken, uniek voor Noord-Europa! De Trophy zelf is een internationale wedstrijd waarbij teams met een opgelegd budget de mooiste show moeten samenstellen. De Show-Off laat de monden openvallen en het vuurwerkprogramma wordt afgesloten met een spektakelshow om kippenvel van te krijgen. Geen enkele vuurwerkshow in Noord-Europe is zo bangelijk als die in Kalkar op 21 september 2019.

Trek je dansschoenen aan en laat je helemaal losgaan op de muzikale beats in onze feesttent! Volle bak ambiance gegarandeerd!

Vertrek: 15:00 uur  GroenRijk Tilburg
Terug:   02:15 uur  GroenRijk Tilburg

Je kunt hier je kaartjes bestellen.

Datum:
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet